0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Webinar Prenatale Pracht

30 mei 2024 | 19:00 - 21:00 uur

Bestel hier
uw tickets:

OVER HET SYMPOSIUM

Stap binnen in de wereld van nauwkeurige prenatale screening en perfectioneer je vaardigheden als echoscopist! Dit webinar is jouw kans om te glanzen in het vastleggen van cruciale doorsnedes en metingen van de HC, AC en FL. Leer van echte voorbeelden, waar juiste en onjuiste praktijken worden onthuld, en ontdek hoe je elke keer weer tot een perfecte meting komt.


Tijdens onze live scantechnieken zullen we je stap voor stap begeleiden, zodat je precies begrijpt hoe je je echoapparaat aanpast en welke draaibewegingen van je probe het beste resultaat opleveren. Je zult niet alleen leren hoe je metingen nauwkeurig uitvoert, maar ook hoe je de callipers op de juiste manier plaatst voor maximale precisie.


Maar dat is nog niet alles! Ontdek het geheim van het optimaliseren van beeldinstellingen met slechts een paar klikken van de juiste knoppen. En als kers op de taart, leren we je welke beelden je moet opslaan tijdens een termijnecho, zodat je altijd goed voorbereid bent op elke situatie.


Mis deze unieke kans niet om je expertise en je professionele impact te vergroten. Schrijf je nu in en bereid je voor op een meeslepende reis naar prenatale screening perfectie!

Beroepsvereniging Echoscopisten Nederkand heeft dit Webinar geaccrediteerd met 2 punten. Na het bijwonen van dit webinar wordt jullie deelname bijgeschreven in het Portal Accreditatie van de BEN.

ONZE TRAINERS

Ellen Zanders

Ontmoet Ellen, een toegewijde professional die haar loopbaan heeft gewijd aan het bieden van topzorg aan aanstaande moeders en hun baby's. Na haar afstuderen als verloskundige in 2011, voltooide ze in 2012 de opleiding basisechoscopie.


In 2021 behaalde ze haar certificaat als SEO-echoscopiste, waarna ze in 2022 de overstap maakte naar het Verloskundig Centrum Nijmegen. Sindsdien werkt ze daar als ETSEO en TTSEO-echoscopiste, terwijl ze in 2023 ook kwaliteitscoördinator van het centrum werd. Ellen's verhaal toont de kracht van passie, toewijding en voortdurende groei in het streven naar professionele excellentie en hoogwaardige zorg.


Andrea Stoop-Berends

Maak kennis met Andrea - een veelzijdige professional met een passie voor verloskunde, echoscopie, en het delen van kennis. Met een afstudeerjaar van 2001 als verloskundige, heeft Andrea haar expertise uitgebreid naar echoscopie sinds 2007, zowel binnen de eerste als derde lijn van de gezondheidszorg.


Maar dat is niet alles - Andrea's drang om kennis over te brengen leidde haar naar het pad van het lesgeven. Sinds 2013 heeft ze haar ervaring ingezet als hands-ontrainer voor echoscopie, en ze heeft incidenteel lesgegeven aan studenten van de verloskunde academie. En nu brengt ze haar deskundigheid rechtstreeks naar jou via dit Webinar!


Met haar achtergrond als verloskundige en echoscopist, haar rol als hands-ontrainer voor obstetrische echoscopie, en haar ervaring als beroepsadviseur, is Andrea een ware bron van kennis en expertise op dit gebied. Bereid je voor om te worden geïnspireerd en geïnformeerd door haar inzichten tijdens dit spannende Webinar.


BESTEL JE TICKET(S)

Webinar Prenatale Screening 30 mei 2024

10.00

Bij vragen / onduidelijkheden omtrent het bestelproces, check de FAQS
Er zijn nog 
20
 tickets

HANDS-ON ECHO

programma

30 mei 2024
19:00 - 21:00
19:00
"Knobologie" (beeldoptimalisatie) 
19:30
Termijnechografie
20:00
Biometrie
20:30
Vragen worden beantwoord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram