0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

CT symposium4u

11 november 2024
8:45 - 17:00 uur

Bestel hier
uw tickets:

OVER HET SYMPOSIUM

Symposium4u (voorheen symposium Parkstad) neemt je mee op een razendsnelle reis door de wereld van CT-parameters en essentiele overwegingen bij het opstellen van protocollen. 

Duik dieper in het onderwerp photoncounting, ontdek de huidige stand van zaken en voordelen voor de medische wereld. Uiteraard komen ook de nadelen aanbod. Want “ieder voordeel heb zijn nadeel”. We sluiten deze ochtend af met een interactieve quiz via Wooclap.

Maar dat is nog niet alles. Na de lunch staat het ademhalingslandschap centraal, waar de anatomie en pathologie besproken wordt middels diverse casussen die de complexiteit en variëteit van ademhalingsgerelateerde aandoeningen illustreren, die ons waardevolle inzichten gaat bieden.

We sluiten de dag af met een uitgebreide bespreking van het vena cava syndroom, waarbij we zowel de diagnostische uitdaging als de therapeutische benadering zullen behandelen.

Mis het niet en schrijf je in!

Accreditatie is aangevraagd

ONZE SPREKER(S)

Binnenkort meer over onze sprekers...

Dhr. I. Houben

Arts-Assistent (AIOS)
Medische Beeldvorming

BESTEL JE TICKET(S)

CT symposium 11 november 2024

175.00205.00

Er zijn nog 
2
 tickets
Bij vragen / onduidelijkheden omtrent het bestelproces, check de FAQS

Onze sponsoren

CT SYMPOSIUM4U

LOCATIE

Molenstraat 45
6711 AW EDE
(0318)672800

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram