0
0.00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

ECHO symposium4u

24 mei 2024 
8:45 - 17:00 uur

Bestel hier
uw tickets:

OVER HET SYMPOSIUM

Echografie is een onderzoek dat vaak en snel wordt ingezet bij een eerste beeldvorming en is al lang niet meer een onderzoek dat enkel en alleen op de Medische Beeldvorming wordt toegepast.

Vele andere afdelingen en disciplines (binnen en buiten het Ziekenhuis) maken veelvuldig gebruik van deze beeldvorming. Hiermee heeft ook de ontwikkeling een enorme vlucht genomen.


Er is heel veel mogelijk. Zijn we met zijn allen op de hoogte van alle ontwikkelingen en weten we nog wel waarom we iets doen? Patiënten hebben ook steeds meer zeggenschap, hoe benader je ze correct?

Is de voeding die jezelf tot je neemt nog wel van deze tijd…wist je dat voeding het verouderingsproces en bepaalde ziekte kan beïnvloeden!?!


Na deze dag is iedereen van allerlei zaken op de hoogte en kan er bij de koffieautomaat, weer volop gediscussieerd worden.

Dit ECHO symposium4u (voorheen symposium Parkstad) wordt georganiseerd in Cultura te Ede en is bedoeld voor MBB’ers en medisch specialisten die werkzaam zijn op de afdeling MBV en voor alle overige geïnteresseerde op het gebied van Echografie.

ONZE SPREKER(S)

Binnenkort meer over onze sprekers...

Dhr. I. Houben

Arts-Assistent (AIOS)
Medische Beeldvorming

BESTEL JE TICKET(S)

Echo symposium 24 mei 2024

205.00

Er zijn nog 
2
 tickets
Bij vragen / onduidelijkheden omtrent het bestelproces, check de FAQS

Onze sponsoren

Echo SYMPOSIUM4U

LOCATIE

Molenstraat 45
6711 AW EDE
(0318)672800

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram